Молитви
|
|
paster | Дата: П'ятниця, 16.01.2009, 12:19 | Повідомлення # 1 |
Адмін
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
| Дорогі друзі! Пропоную створити рубрику "Молитва". На жаль, на сайті такої рубрики немає, а вона дуже потрібна. Чи ти в дома, чи на роботі, чи навіть хтось у біді - і тоді шукають Бога, а де краще його знайти ніж у молитві! Пропоную усім не байдужим написати молитви, хто які знає. Щоб кожен, хто шукає - міг знайти. Усім дякую! Всі ми знаємо молитви "Отче Наш", "Богородице Діво", "Царю небесний", митареву молитву. Але є молитви для різних потреб. Які молитви зі свого молитовника ви практикуєте? Глянь Ісусику на мене, зроби дитя добре з мене, Бо моє серденько зовсім ще маленьке. А в Кивоті на Престолі стоїть маленька хатинка В ній живе Ісусик - маленька Дитинка. Стану я раненько, вклонюся низенько І скажу: "Ісусику, люблю тебе щиренько! До тебе, Ісусику, ручки зношу. За тата, за маму здоров'ячка прошу. За тата, за маму і за всю родину. Вислухай Ісусику маленьку дитину."
|
|
| |
paster | Дата: П'ятниця, 16.01.2009, 12:20 | Повідомлення # 2 |
Адмін
| Молитва упокорення Слуги Божого Архієпископа Володимира (Стернюка) Я вірю, о мій Боже, в Твою безконечну доброту. І не тільки в доброту, що охоплює цілий світ, але також у ту особливу й особисту доброту, котра стосується мене, нужденного сотворіння, і котра все уладнює для мого більшого добра. Тому, мій Господи, хоч я не бачу, не розумію, не відчуваю, я вірю, що стан, у якому я перебуваю, як і все, що зі мною діється, є твором Твоєї любові. Я ж усією силою моєї волі волію це понад усе інше, котре було б більше приємне, але походило б менше від Тебе. Мій Боже, віддаюся в Твої руки: роби зі мною все, що бажаєш. Лиш прошу Тебе, дай мені тільки силу, щоб у всьому бути Тобі слухняним.
|
|
| |
paster | Дата: П'ятниця, 16.01.2009, 12:20 | Повідомлення # 3 |
Адмін
| МОЛИТВА ЗА СІМ’Ю І ДІМ. О, Преблагословенна Царице Неба і землі, Мати Воплоченого Слова і наша Найсолодша Матір. Я тут, біля Твоїх стіп, з відкритим серцем і любов’ю, благаю: Всели в серце мого чоловіка/дружини (ім’я) і моїх дітей (імена), Моїх онуків (імена) мир, любов і потяг до всього доброго. Не допусти нікого з моєї сім’ї до розлучення і тяжкого розставання, До невиліковних хвороб, до передчасної і наглої смерті. Наш дім і всіх нас, хто проживає в ньому, захорони від пожежі, Від нападу злодіїв, від всяких злих обставин, Нечистого та заздрісного ока. А ми будемо прославляти Твоє святе Ім’я, Поширювати правдиву побожність до Твого Непорочного Серця і Непорочного Зачаття Завжди, нині і повсякчас, і навіки віків. Амінь.
|
|
| |
paster | Дата: П'ятниця, 16.01.2009, 12:21 | Повідомлення # 4 |
Адмін
| Молитва на день народження Господи Боже, Владико всього світу видимого і невидимого, від Твоєї святої волі залежать усі дні й роки життя мого. Дякую Тобі, Отче Премилосердний, що Ти дозволив мені прожити ще один рік; знаю, що за гріхи мої я не гідний цієї милості, але Ти її даєш мені з невимовного чоловіколюбства Твого. Продовжи і ще милості Твої мені грішному, продовжи життя моє в доброчесності, в мирі з усіма рідними і в злагоді з усіма ближніми. Подай мені достаток плодів земних і все, що для задоволення потреб моїх необхідне. Найпаче ж очисти совість мою, укріпи мене на дорозі спасіння, щоб я, йдучи нею, після довголітнього життя на цьому світі, перейшовши в життя вічне, удостоївся бути наслідником Царства Твого Небесного. Сам, Господи, благослови цей рік, що його починаю, і всі дні життя мого. Амінь.
|
|
| |
paster | Дата: П'ятниця, 16.01.2009, 12:22 | Повідомлення # 5 |
Адмін
| Ось таку молитву я пропоную незаміжнім дівчатам: Господи, я так мрію про людину яка б мене зрозуміла і перед якою могла б я відкрити своє серце. Я так прагну знайти людину яка справді мене полюбить. Дозволь мені знайти хлопця, який зробить моє життя щасливим і який ніколи не залишить мене в біді і принижені і буде поруч зі мною все моє життя, і для якого любов не буде просто іграшкою. Однак поможи мені щоб і я в його життя внесла більше радості та блиску. Господи допоможи мені найти любов сильну і вірну, подібну до тієї-якою ти нас огортаєш.
|
|
| |