[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кожен з нас шукає свою дорогу в житті
pasterДата: П'ятниця, 23.01.2009, 08:08 | Повідомлення # 1
Адмін
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Кожен з нас шукає свою дорогу в житті - це бути біля Бога самим чи з кимось долати цей шлях , що є спільне життя . Так що ми чекаємо від людини з якою хочемо прожити життя

РусланДата: Неділя, 22.03.2009, 19:48 | Повідомлення # 2
Відвідувач
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Оффлайн
Як на мене, це досить таки філософське питання "To be or not to be"? Думаю, що всі, хто буде відповідати на це питання буде правий по своєму.

Для мене особисто, то: від людини, з якою хочу прожити життя, я чекаю того ж, що я можу дати їй. Перш за все, це довіра і повага, уміння прощати недоліки інших, розуміння, а також допомагати збуватися певних недоліків. Всі ми не ідеальні і кожен з нас має свої позитивні і негативні риси характеру, але коли поруч з тобою є людина, яка розуміє тебе, любить і поважає, вона вкаже тобі на твої недоліки (саме вкаже, а не просто приховає чи висміє) і допоможе їх позбутися, адже зі сторони краще видно (особливо коли людина завжди поруч з тобою). В свою чергу ти повинен(а) так же само ставитися до тієї людини, що з тобою.
І от коли ви знаходите баланс у відносинах, думаю кращого і не може бажати собі людина. Адже в тебе завжди є на кого покластися, з ким порадитися, з ким розділити своє горе і щастя. З такими людьми горе ділиться навпіл, а щастя помножується на два.

Ніколи не кажи ніколи

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: