Як на мене, це досить таки філософське питання "To be or not to be"? Думаю, що всі, хто буде відповідати на це питання буде правий по своєму. Для мене особисто, то: від людини, з якою хочу прожити життя, я чекаю того ж, що я можу дати їй. Перш за все, це довіра і повага, уміння прощати недоліки інших, розуміння, а також допомагати збуватися певних недоліків. Всі ми не ідеальні і кожен з нас має свої позитивні і негативні риси характеру, але коли поруч з тобою є людина, яка розуміє тебе, любить і поважає, вона вкаже тобі на твої недоліки (саме вкаже, а не просто приховає чи висміє) і допоможе їх позбутися, адже зі сторони краще видно (особливо коли людина завжди поруч з тобою). В свою чергу ти повинен(а) так же само ставитися до тієї людини, що з тобою.
І от коли ви знаходите баланс у відносинах, думаю кращого і не може бажати собі людина. Адже в тебе завжди є на кого покластися, з ким порадитися, з ким розділити своє горе і щастя. З такими людьми горе ділиться навпіл, а щастя помножується на два.